Prezentare servicii oferite

Bine ati venit!

Acest site vine in ajutorul studentilor, oferind acces la o multitudine de documente utile pentru indeplinirea sarcinilor academice. Acesul la toate documentele din biblioteca este GRATUIT.

Lucrari de licenta/disertatie la comanda

Daca aveti nevoie de ajutor pentru redactarea unei lucrari la comanda conform cerintelor dvs, puteti apela cu incredere la servicile noastre.
Toate lucrarile noastre sunt scrise de redactori cu experienta si de la zero in functie de cerintele dvs. Materialele noastre nu sunt niciodata refolosite, tocmai pentru a ne asigura de autenticitatea lucrarii tale. De asemenea, operam cu programe ANTIPLAGIAT care descopera orice insiruire de 5 cuvinte care mai exista in orice alte texte de pe internet. Astfel, ne putem asigura ca toate lucrarile noastre sunt autentice. Oferim cel mai bun raport calitate-pret şi garanţia calităţii. Lucrarea va fi livrata esalonat pe capitole, prima plata realizandu-se dupa previzualizarea primului capitol.
Pentru detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Sectiunea "Biblioteca"

In sectiunea "Biblioteca" sunt introduse o serie de materiale utile pentru documentarea si intocmirea sarcinilor dvs. Biblioteca cuprinde lucrari de licenta, diploma, disertatie, proiecte, referate, cursuri din domenii multiple precum: medicina, farmacie, drept, psihologie, management, marketing, economie, sociologie, sport, biologie, chimie, matematica, informatica, comunicare si relatii publice, istorie, geografie, jurnalism, resurse umane, etc.

Pentru descarcarea materialelor trebuie sa va faceti un cont (sectiunea Login) si sa accesati fereastra "Descarca".
Pentru a descoperi mai usor documentul cautat folositi si sectiunea "Cautare".

Ghid metodologic pentru elaborare a unei lucrari de licenta sau disertatie

Ghid de elaborare lucrare de licenta In cele ce urmeaza va vom pune la dispozitie o serie de ghiduri metodologice utile în proiectarea, elaborarea, tehnoredactarea şi prezentarea lucrărilor de licenţă şi a disertaţiilor de masterat. Fiecare facultate pune la dispozitia studentilor astfel de ghiduri care orienteaza studentul in ceea ce priveste stabilirea scopului si obiectivele unei lucrari de licenta sau disertatie, structura lucrarii de licenta/diseratie, normele sau regulile de tehnoredactare si prezentare a lucrarii, modalitati de evaluare si alte aspecte specifice domeniului.
1. Ghid de elaborare lucrare de licenta, specializarea Drept (UNIBUC) -AICI
2. Ghid de elaborare lucrare de licenta sau disertatie, specializarea Psihologie si stiinte ale educatiei -AICI
3. Ghid de elaborare lucrare de licenta sau disertatie, specializarea  Stiinte economice si gestiunea afacerilor -AICI
4. Ghid de elaborare lucrare de licenta sau disertatie, specializarea Contabilitate si informatica de gestiune -AICI
5. Ghid de elaborare lucrare de licenta, specializarea Medicina - AICI