Termeni si conditii de utilizare

1. TERMENI

Utilizatorul reprezinta orice persoana fizica sau juridica care viziteaza sau acceseaza Site-ul sau care utilizeaza Serviciile oferite de lucraredelicenta.com.
Membrul reprezinta orice Utilizator care s-a inregistrat pe site in vederea utilizarii serviciilor oferite de lucraredelicenta.com catre Membri sai.
Clientul/Cumparatorul este un Utilizator sau un Membru care a efectuat cel putin o Comanda / Achizitie de Servicii platite in cadrul lucraredelicenta.com.
Administratorul este o persoana care face parte din echipa lucraredelicenta.com care se ocupa de buna functionare a site-ului si de relatiile cu Utilizatorii.
Materialele reprezinta documentele, imaginile, prezentarile, graficele, tabelele, coduri sursa, anexe, etc. care sunt continute in cadrul arhivelor asupra carora site-ul furnizeaza servicii de acces.

2. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Politica lucraredelicenta.com este aceea de a respecta intimitatea utilizatorilor sai. Lucraredelicenta nu va monitoriza, dezvalui sau edita datele Membrilor in afara cazului in care acest lucru este cerut de lege sau este necesar pentru a se proteja si apara drepturile sau daca ii este explicit cerut de catre Membru.

3. CONTUL DE MEMBRU

Orice Utilizator isi poate creea un cont de Membru. Contul va fi identificabil printr-o adresa de e-mail.
Fiecare Membru este in intregime raspunzator de pastrarea confidentialitatii datelor de autentificare, mai mult, Membrul intelege si este de acord ca este in intregime raspunzator pentru oricare si toate activitatile desfasurate in contul lui.
Membrul are obligatia sa notifice lucraredelicenta.com asupra oricarei folosiri neautorizate a contului sau orice alta violare a securitatii cunoscuta de Membru.
Membrul isi poate schimba parola in orice moment.
Utilizatorul se poate inregistra ca Membru prin completarea formularului de inregistrare sau utilizand contul lui din cadrul retelei de socializare Facebook.

4. ADAUGAREA MATERIALELOR

Membrii site-ului care uploadeaza documente au următoarele obligatii si raspund din punct de vedere legal pentru indeplinirea acestora:
- sa uploadeze in cadrul site-ului doar documente personale sau cu acordul autorului;
- sa respecte drepturile de proprietate intelectuala ale oricarei persoane fizice sau juridice conform specificatiilor de Copyright;
- sa se asigure ca publicarea documentului respectiv nu aduce prejudicii (morale, de imagine, de orice alta natura) unei alte persoane (fizice sau juridice);
- sa nu uploadeze documente care contin informatii ce i-au fost transmise cu titlu confidential.
Doar Membrii au dreptul sa uploadeze documente. Documentele trebuie sa fie arhivate in format WinRar, iar in cazul in care pe langa document mai trebuie uploadate si alte fisiere, acestea trebuie sa fie incluse in aceeasi arhiva cu documentul respectiv. Motorul site-ului accepta pentru uploadare doar arhive tip WinRar de maxim 5Mb.
Membrul care uploadeaza materiale intelege si acceptă ca moderatorii site-ului au dreptul sa selecteze ce materiale uploadate vor deveni active in cadrul platformei site-ului, pe baza unor criterii interne, stabilite de Moderatori. Moderatorii au dreptul sa refuze postarea in cadrul platformei site-ului a oricarui material pe care il considera inadecvat sau necorespunzator site-ului. Refuzul de a activa (neacceptarea) in cadrul platformei site-ului a oricarui material uploadat nu necesita nici o notificare sau motivare din partea Moderatorilor către Membrul care a uploadat materialul.